Födelsedag!

Hej!

I lördags for vi till Ljungby för att spela 2st träningsmatcher. Åkte hem med en vinst och en förlust. Vi vet vad vi behöver träna på så det är nya tag till veckan för att slipa på detaljerna.

I dag söndag började vi dagen med pannkaksfrukost då Evelina fyller år, Grattis :). Pannkakorna smakade underbart gott, kan ju inte göra annat när det är Lisa som gjort dom!! Haft en bra lärare i hur man gör pannkakor, mamma Karin...
Dagen fortsatte sedan med hockey. Gislaved tog emot Mjölby, känns surt att skriva, men bedrövligt var det. Man vinner inga matcher om man inte spelar som ett lag och hjälps åt. Hoppas ni lär er det snart så att man kan njuta när man kikar på matcherna. Men lite kul var de att titta ändå när de fanns Valbospelare på isen, kändes lite som hemma för en stund.
Efter matchen åkte vi ner på stan för att testa en ny pizzeria. Helt ok men visst saknar man pizzeriorna hemma. Mätta och belåtna åkte vi hem och avslutade kvällen med tårtkalas. Evelina hade bakat sin första tårta, med den bevisade hon att utseendet har ingen betydelse, den kan va super god ändå!!! :) 

Önskar att jag hade en större säng NU.

Puss å kram
Lisa



Kommentarer
Postat av: johanna

ny pizzeria?? vilken är det?

2011-09-25 @ 21:56:09
URL: http://larssonjohanna.blogg.se/
Postat av: johanna

ny pizzeria?? vilken är det?

2011-09-25 @ 21:56:27
URL: http://larssonjohanna.blogg.se/
Postat av: Lisa

Ole dole... eller va den hette.. :)

2011-09-25 @ 22:01:37
Postat av: Elin

Tårtan var ju fin ju..:-)

2011-09-27 @ 18:05:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0