Ny säng!!!!

Hej! 

I dag har det varit en lång dag. Sov väldigt kasst i natt som många nätter tdigare. Trodde jag var inne i en dålig period bara men har insett nu senaste dagarna att det kanske är sängen som stör min sömn. Van att ha en stor hård säng för mig själv och nu har jag haft en liten mjuk.

Men så i dag fick jag hjälp av BÄSTA Johanna Andersson och hennes pappa att köra hit en ny säng :), slog på stort och tog en 180 :), och det bästa av allt den var hård :).. Blev så glad att jag var tvungen att testa den med en power nap, och som jag sov. Förstår inte varför jag inte insett detta tidigare och gjort nått åt detta!!!!!

I morgon lutar det mot Ullared!! Ska bli riktigt skoj då jag aldrig varit där tidigare. Kan behövas köpa lite smått å gott till lägenheten.

Jobbet går bättre och bättre, ju mer man kommer in i systemet och ju mer man lär känna sina kollegor. Trodde aldrig att jag skulle säga detta, men jag trivs skit bra just nu och jag hoppas att det kommer att fortsätta kännas såhär!!!

Nu hoppas vi på en seger för Gislaveds SK i kväll!!!!! Gör som BRYNÄS bara :)

Puss å kram
Lisa



Födelsedag!

Hej!

I lördags for vi till Ljungby för att spela 2st träningsmatcher. Åkte hem med en vinst och en förlust. Vi vet vad vi behöver träna på så det är nya tag till veckan för att slipa på detaljerna.

I dag söndag började vi dagen med pannkaksfrukost då Evelina fyller år, Grattis :). Pannkakorna smakade underbart gott, kan ju inte göra annat när det är Lisa som gjort dom!! Haft en bra lärare i hur man gör pannkakor, mamma Karin...
Dagen fortsatte sedan med hockey. Gislaved tog emot Mjölby, känns surt att skriva, men bedrövligt var det. Man vinner inga matcher om man inte spelar som ett lag och hjälps åt. Hoppas ni lär er det snart så att man kan njuta när man kikar på matcherna. Men lite kul var de att titta ändå när de fanns Valbospelare på isen, kändes lite som hemma för en stund.
Efter matchen åkte vi ner på stan för att testa en ny pizzeria. Helt ok men visst saknar man pizzeriorna hemma. Mätta och belåtna åkte vi hem och avslutade kvällen med tårtkalas. Evelina hade bakat sin första tårta, med den bevisade hon att utseendet har ingen betydelse, den kan va super god ändå!!! :) 

Önskar att jag hade en större säng NU.

Puss å kram
Lisa



Fredag!

Hej!

Ännu en vecka har gått, tiden bara flyger i väg. Men det blir väl så när man bara jobbar, tränar, äter och sover. Ännu en dag med regn här i Gislaved, man börjar bli van. Trivs väldigt bra i laget vilket gör att hemlängtan inte finns närvarande för tillfället.

I dag har jag hittat en ny säng som förhoppningsvis ska vara både större och skönare att sova i. Ovant att sova i en 80cm säng som är super mjuk! Nu ska jag bara klura ut hur jag får hit den, men de ska nog gå att ordna. Sen är Johanna så snäll och lånar ut en tv till mig som jag kan ha på rummet. Kan ju vara skönt att stänga in sig ibland :).

I morgon bär det av mot Ljungby igen för 2 st träningsmatcher. Så sovmorgonen får vänta tills på söndag förhoppningsvis. Ska bli spännande att se om träningarna den här veckan gett resultat. Heja GVK!!!!

Puss å kram
Lisa



Kurs = sömnpiller!!

Hej!

I dag åkte jag till Jönköping på kurs i T4. Allt vi gick igenom i dag kunde man sen tidigare så snacka om att det blev en lång dag. Om ni har svårt att sova gå på en kurs ni redan vet allt om och sitt och lyssna på alla "tröga" som inte förstår. Och när dagen är slut så är en biltur i regnet precis vad man vill ha.......... Men alltid kul att träffa nytt folk :)
I morgon väntar ännu en dag på kurs men förhoppningsvis med saker man inte redan kan!!

Fick ett mess i dag där det stod grattis... MMmm vadå grattis?!?! Har ni missat att jag har namnsdag i dag?!? Det gör inget för jag hade missat det själv :).. Tror jag ska fira det med att ta igen lite välbehövlig sömn...Zzzzzzz

Har hittat massa gamla låtar som diggas just nu... Blink 182 och Green Day... behöver jag säga mer!!!!! Ge gärna förslag på denna typ av musik.. Finns ju risk att jag spelar sönder dessa annars...... :) Bättre träningskompis får man leta efter.

Puss å kram 

Lisa


Green Day-The Grouch

Blink 182-Josie






Resultat!

Hej!

Nyss hemkommen från Borås efter 2 matcher som dagen hade att bjuda på. Vi vann våran grupp i går och spelade semifinal mot Lindesberg. Vi gjorde våran sämsta match för helgen och förlorade på våra egna misstag. Då fick vi möta ett danskt lag i matchen om tredje pris. Vi spelade upp oss något och tog till slut hem segern i denna match. Ganska bra helg ändå om man ska summera allt. Att komma 3a i turneringen är en bra start på en spännande säsong som vi har framför oss.

Efter alla skavanker som jag haft så börjar det äntligen ljusna något. Går bättre å bättre att slå till bollen och självförtroendet kommer sakta tillbaka. Kanske, kanske kan man börja fajtas ute på planen. Livet blir så mycke lättare när man kan träna :)

Har fortfarande svårt att sova om nätterna. Funderar på om jag ska köpa mig en hårdare och större säng så att det känns mer som hemma. Man tillbringar ju ändå ganska många timmar i sängen så att de kan vara värt de!

Nu är det dags att ladda för en ny vecka :)

Puss å kram
Lisa


Ursäkta bilden, men ni som känner mig vet att jag är kass på tekniska prylar, lyckades inte vända den så ni får vrida lite på huvudet!! :)


GVK!

Hej!
I dag har vi varit i Borås på cup. Kändes spännande att åka dit i morse då man inte visste hur laget skulle stå sig mot de andra. Men visst gick de bra tjejer?! :) Stundvis såg de riktigt bra ut fast vi inte tränat ihop allt för länge än. Sen var de roligt att se lite spelare man kände igen från hemtrakterna :) I morgon väntar semifinal, håll tummarna för bländande spel!!!

Har kommit på i dag att långvarig smärta, nytt jobb och dålig sömn sliter hårt. Det är ju inte så att självförtroendet växer å växer, snarare att det gått vilse. Så dax att ta sig i kragen :) 

I morgon tar vi nya tag och hoppas på en toppen dag :)

Puss å kram
Lisa


Fjärilar!!

Hej!
Tro det eller ej men i dag har solen visat sig hela dagen :) vilket påminner om att det är långt kvar till nästa sommar.... Tur att volleybollen tar upp mycke tid så att man glömmer att det är höst utanför dörrarna.
I morgon bär det av mot Borås och första cupen med laget, wiihooo!!!! Ska bli spännande men samtidigt väldigt nervöst. Längtar verkligen till alla småskavanker är borta, hur ska det annars sluta!?!
Kommer mer uppdatering i helgen!!!!
Natti
Puss å kram
/Lisa

Äntligen!

Hej allihopa!

Om man tjatar tillräckligt mycke kan det i bland fungera, Lisa har nu börjat blogga.

Har nu bott nere i Småland och Gislaved i 2 veckor. Första gången jag flyttar från Gävle, men det var väl på tiden. Haft en underbar sommar hemma i Gävle med nya jobbet och mina underbara kompisar som jag saknar.

Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Livet erbjuder många vägval som leder in på nya utmaningar och erfarenheter. Innan sommaren sökte jag ett jobb i Gävle som jag "tyvärr" inte fick. Detta var det som fick mig att börja satsa på volleybollen istället, gäller att passa på medans man är "ung". Dagen innan jag skulle flytta ner ringde de igen från jobbet jag sökte och ville erbjuda mig en anställning. Men då hade ödet redan bestämt mitt vägval, VOLLEYBOLL.

Med mig till Gislaved fick jag Evelina vilket underlättar när man kommer till en ny stad. Laget har tagit emot oss med öppna armar och är underbara "än så länge" :). Ska bli spännande att vara med och följa lagets utveckling denna säsong. Stämningen är på topp och det kan bli ruskigt roligt. Till helgen väntas de cup som kan bli en bra värdemätare inför säsongen.

Men det är inte bara volleyboll som gäller utan även jobb. Chansade att ringa ner till Folktandvården här i Gislaved i somras för att söka jobb som tandhygienist. Och ibland är det bra att chansa, de sökte personal och skrapade ihop lite timmar till mig i veckorna :). Fick en tillsvidaretjänst i 6 månader, kan det bli bättre? Dock jobbar dom inte med samma system som på Folktandvården hemma, men snart har jag nog kommit in i det.


Puss å kram

Lisa



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0