Seger!

Hej!!
Var ett tag sen jag skrev nu, tiden rullar i väg och de är knappt så att jag hänger med. I dag spelade vi match mot Falköping hemma, härlig vinst med 3-1 i set. Bra spelat brudar :) !!!!

Själv hade jag en date med cykeln på gymmet i 1h efter matchen för att slippa få ett dampanfall senare på kvällen!!! Älskar verkligen volleyboll men ibland är det för påfrestande mentalt.... Bryt ihop och kom igen är nått som jag blivit grymt bra på :) .. Så på´t igen bara!!!!!!

Fått mer tid på jobbet så får jobba så mycket som jag vill nu nästan.... Bara att sticka ner huvet i sanden å köra på!!!

På lördag ska bästa Johanna ha 25 års fest. Kan inte bli annat än lyckat :) kommer bli så himla kul!!!

I morgon väntar frissan och massage, välbehövligt kan jag säga. Slingor i morgon så blir de klippning på lördag innan festen. Skönt att slippa fixa håret själv :)...

Många omkring sig men ibland känns de tomt på något vis!!!!!!!

Puss å kram

Lisa



2012!!

Hej!

Nu är jul och nyår förbi. Jag fick vara hemma i Gävle i 1 vecka och umgås med mina nära och kära. Det var välbehövligt men känns skönt att snart vara tillbaka i vardagen, man blir bekväm fort!

1 år har gått och mycket har hänt under året, både bra och dåliga saker. Jag har lärt mig mycket om mig själv och hoppas på att 2012 ska bli ett grymt år....

Nyår firades i Ängelholm och Helsingborg. Började i Ängelholm med middag och nya bekantskaper för att sedan fira in det nya året på stora torget. Men varför sluta fira efter 00 slaget!!!! Vi drog vidare till Helsingborg :) .... Och säger bara som så att nyår var kanoners!!!!!!

Firade även att jag varit utan godis och läsk i 1 år med att äta s-märken och kinderägg :), stolt över mig själv och kommer fortfarande hålla igen lite på dessa punkter..... För man mår så mycke bättre utan, sen måste man ju tänka på beach 2012 :)

I kväll väntar träningsmatch inför GP som vi drar till på onsdag redan.... SPÄNNANDE!!!!!!!

Puss å kram

Lisa




RSS 2.0