Det är som det är...

Hej!

Ännu en helg är över och man har hamnat i söndagskomen. 
Började helgen med basu efter fredagsträningen med brudarna. Hur skönt som helst, spikat varje fredag för min del. 

I lördags hade vi hemma match mot Linde. Tyvärr gjorde vi den sämsta matchen på hela säsongen, föresäsongen inräknad. Och då vinner man inga matcher. Bara att ta nya tag till nästa match om 2 veckor.

Efter matchen åkte jag och Evelina till Jönköping för att träffa lite volleybollfolk och umgås. Jönköping visade sig inte från sin bästa sida men trevligt var det.

Men det var i Gävle man skulle vart i helgen. Den årliga maskeradfesten stod på schemat och det brukar vara så himla kul. Kristin Ekdahl var snäll och skickade bilder på utklädnaderna. Och shit så jälva bra det var, som vanligt. Aldrig någon som sviker när det gäller utklädnaden!! Saknar alla hemma så himla mycket.......

Puss å kram (från alltid regniga Gislaved)

Lisa

Klockren utklädnad!!!!!



Ny rutin..!?

Hej!

I söndags var vi i örebro för att spela våran andra seriematch. Jag fick träffa mamma, bror, Totte och Bertan :)... Matchen var lite svajig men vi lyckades reda ut det bra. Segertåget rullar på och vi har vunnit 2 av 2 matcher. På lördag kommer lindesberg ner på besök och det kommer att bli en tuff match.

I går spelade GSK match vilket resulterade i en viktig seger, viktigt nu att hålla kontakt med de närmsta lagen i hopp om att inte åka ner. Heja GSK!!!!

I dag är jag ledig från jobbet då det inte fanns behandlingsrum lediga. Så jag hakade på Johanna Andersson till simhallen för lite morgon simning. Levande ljus och "mys" musik gjorde det hela ännu bättre, levande ljus i höstmörkret är ALDRIG fel. Varför inte gå upp kl 6 när man är ledig för att få denna underbara start på dagen :). Efter simningen blev det till att slappa i bastun för min del då Johanna skulle iväg till jobbet! Önskar fler sånna här underbara starter på dagen. Nån mer som är sugen att haka på?!?!?!? :)

Puss å kram

Lisa



Tiden går fort!

Hej!

Nu var det helg igen, tiden går fort. Firade helgen med att få en nattsömn på 12h, välbehövligt kan jag säga! Känner mig som en ny människa...

I morgon drar vi till Örebro för att spela våran andra seriematch. Ska bli kul då mamma, bror och Totte kommer och tittar. Länge sedan man träffade någon hemifrån nu :).

I dag far jag och brudarna till Jönköping för att shoppa loss lite IGEN. Tur man har jobb och kan slösa lite :).

Fick låna en tv antenn av en snäll kollega igår. Men ni som känner mig vet att jag inte är så bra på tekniska saker. Så den som kan och vill får gärna hjälpa mig med detta projekt :) ...
Heja Brynäs :) .. Vill gärna se en vinst i kväll!!!!

Puss å kram

Lisa





Avklarat!

Hej!

Då var elitseriepremiären avklarad!! Min egna insats behöver vi inte snacka om men laget gjorde det bra och vi fick ro hem en vinst :)... Så himla skönt att starta bra, nu får de gärna rulla på!!!

Börjar känna mig lite seg, antar att det är hösten som gör en trött å hängig. Men det är alltid lika kul att gå till träningen, vad skulle man annars göra?!?!

Fick ett gym/badkort via jobbet i dag, vilket gör att gymtimmarna och konditionsträningen blir mycke mycke roligare!! Fan va jag älskar att träna :)

I söndags var jag, Amanda och Evelina i Halmstad på lite shopping. Började sådär när vi insåg att det var stängt på söndagar!!! Till och med Gävle har ju öppet då ju.... Men vi hittade ett köpcenter där vi fick shoppa lite :).. Efter shoppingen åkte vi vidare mot Falkenberg och Skrea strand. Och hur underbart fint var det inte där då!!!! Men vårt mål i Falkenberg var ju att kika på Falkenberg-Örkelljunga, sväning match som Falkenberg till slut som hem i femte set.

I morgon väntar det kurs i Jönköping med jobbet!! 

Puss å kram
Lisa





Seriepremiär!!!

Hej!

Lördagens seriepremiär närmar sig med stormsteg. Vi börjar uppladdningen med en träningsmatch i kväll mot Falköping. Men alla som vill se matchen gå in på volleykanalen och se den Live kl 14.00 lördagen den 15 oktober. 

Puss å kram
Lisa



Halmstad!!

Hej!
I helgen hade jag turen att få följa med Johanna till Halmstad för shopping och för att träffa nya underbara människor. Och visst shoppade vi!!!! Blev bland annat skor, jeans, linnen och örhängen. Man måste ju passa på när man får möjlighet, man vet aldrig när man får shoppa nästa gång.

Vi började fredagskvällen med att se Halmstads hockeykillar ta en 3 poängare för att sedan avsluta kvällen med filmmys och godis. Men som sagt godiset hoppade jag över, hållt mig i 9 månader nu, inte långt kvar till målet som är 1 år...

Lördagen blev det shopping och sedan mingla med nya människor :)..  Halmstad är en riktigt fin stad!!

På söndagen var det dags att åka hem till Gislaved igen för att heja fram Gislaveds hockeykillar till en seger, vilket inte gick allt för bra. Men de vägdes upp med en super trevlig kväll som bestod av mycke blandat folk och en massa snack....

Känns mycke mycke bättre i foten!!!!  Ikväll blir det till att tejpa och träna :)... 

Hittat nya supergoda snacks :) ICAs egna taco chips med ostsmak ( De måste ni testa).

Puss å kram
Lisa

Lyssna på GSKs sång, grymt bra om jag får säga mitt:)
GSK

De tar sig!!!

Hej!!

I dag var jag till läkaren för att kolla upp foten, resultatet blev vila nån dag och sen köra på bara foten inte sväller upp mer. Ungefär de svaret hade jag kunnat lista ut själv men kan ju vara skönt att få de bekräftat. Tog hela 2½ h att få reda på detta, tack snälla Johanna Larsson för skjuts och sällskap.

Så nu blir det ännu en dag med filmmaraton innan jag ska försöka ta mig en promenad med kryckorna till hallen. Ganska surt att inte få träna och inte få jobba :(..... En dryg vecka till seriepremiär nu......

Pannkakorna på Carlssons smakade kanon som vanligt :).....

Puss å kram
Lisa



Skrattretande!!

Hej!

Bprde inte klaga och brukar inte göra det men just nu måste all skit ur mig bara. Oturen bara löser av varandra hela tiden, ska det vara så?! Verkar inte som att någon vill att jag ska få spela volleyboll. Hela dagen har vart skit och den avslutas också därefter. Hur länge ska man orka kämpa!!!!!!!!

Men nu kommer positiva Lisa in också :) Ny dag i morgon med nya tag!!!!! Värre saker finns ju......

Puss å kram





Helgen!

Hej!

Nu är ännu en helg förbi och snart börjar en ny vecka. I går hade vi kick off med laget. Vi satte oss i en buss och åkte ca 1h. Vi hoppade av vid en gård och väl framme fick vi reda på att vi skulle ha 5 kamp. Det var hur kul som helst förutom att mitt lag förlorade. Sista grenen var lerig om man säger så......
När vi kom hem var det bara att ta fram partykläderna då vi fått lov att gå ut och dansa :).... Skönt att kunna göra något annat än att bara träna med tjejerna... Kvällen avslutades med en utsökt måltid som Mikaela snickrade ihop, "tack".. Och ett stort tack till Robban för lånet av kepsen, den gjorde min kväll....

I dag var det lite segt att komma upp ur sängen men det gick. Började med en pizzafrukost innan det var dags att heja fram GVK:s div 2 lag. Tyvärr åkte dom på en förlust i en tajt 5 setare. Direkt efter matchen var det bara att byta hall och bege sig till rinken där GSK spelade match. Dom spelade mycket bättre denna match och får helt klart godkänt, men tyävrr förlorade dom på straffar ännu en gång. Segern borde ju komma snart!!!!!

Nästa helg väntar Halmstad med finaste Johanna Andersson, kommer bli så grymt. Då skall det shoppas kläder. Saknar verkligen klädaffärer i denna stad!!!!!

Nu blir de till att avsluta söndagen med en film!

Puss å kram
Lisa



RSS 2.0