Underbart!!!!

Hej från ett regnigt och ganska varmt Gislaved (+8 grader)!!!

I går spelade vi match igen, men kommer inte nämna så mycket mer än att vi förlorade med 3-1 i set. En riktigt jävla bedrövlig match!!!!!!!! Utskällning på träningen i kväll väntas....

I dag torsdag har jag haft en underbar dag, och hoppas att den kommer att fortsätta på samma spår!! Brukar simma med Johanna på torsdagsmornar men i dag var hon tvungen att börja jobba tidigt så jag tog sovmorgon :)..

Gick upp sådär runt 9-10 och åt frukost. Började med tvätten och matlådorna, sånt där som måste göras. Sedan tog jag mitt pick å pack å drog till gymmet. Körde både springning, cykling och styrka i ca 2h, tiden går fort när man har roligt. Efter gymmet åkte bikinin på och jag varvade ner med lite simning och apelsinfrosseri i bastun :)..

När jag kom hem igen blev det lite mer tvätt och matlagning. Har en tallrik med ett berg av pannkakor i köket. Kan vara bra att ha när man behöver ha något i magen snabbt, om inte annat super gott!!!

Måste bara nämna att våran massör är bäst!!! Speciellt när man får ett trippelpass efter träningen då ingen annan har tid!!!!!

Bara en månad kvar till jul, och här ska läggas i en extra växel :) !!!!!

Puss å kram

Lisa


Förlust!!!!

Hej!!

Då var denna helg förbi och den slutade med en förlust i dag... Spelat var svajigt men framför allt surt att förlora när motståndarna inte gör en bra match. Efter matchen tod jag och simmade några längder och tog en lång promenad för att rensa tankarna!!!! Gick i bland in i min egna lilla värld fick jag höra :), i bland kan man ju drömma.....

I morgon blir det kurs i Jönköping igen, har tur att få sällskap så jag slipper åka ensam :). Kan vara skönt att få ett avbrott i allt de kliniska jobbet!!!

I dag är det farsdag!! Vissa dagar är bara extra jobbiga... Speciellt när man inte har fullt upp och börjar fundera... "Tänker på dig och saknaden är stor"

Puss å kram

Lisa





Härlig känsla!!

Hej!!

Länge sedan jag skrev nu!! Tiden bara rinner i väg och snart ska jag få åka hem till Gävle/Valbo över Jul :).. 

Helgen var kul men slutade väl inte som man tänkt sig.. Bara att glömma och gå vidare!!! Iallafall försöka. Vissa ljusglimtar tar jag med mig :)

Börjat med en ny uppvärmning på träningarna nu!!! Sjukt jobbig men fan va jag älskar den.. Kroppen får verkligen jobba, I hate it, but I love it!!! På söndag är det dax för match igen på hemmaplan. Täningarna flyter på bättre och bättre och förhoppningsvis blir kroppen bara starkare och starkare..

Älskar känslan när man ska lägga sig och man börjar först jobba runt lunch... Sova ut och hinna äta ordentligt innan jobbet gillas!!! Sen på kvällen kanske de blir en springtur runt i Gislaved, så snälla inget regn tack... Mycke möjligt att jag ska unna mig pannkaksfrukost i morgon :)

Puss å kram

Lisa



RSS 2.0